Over Verboon

Ons bedrijf

Internationaal transportbedrijf

Transportbedrijf P. Verboon De Lier B.V. is een internationaal transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoer van aardappelen, pootaardappelen, groenten, biologische groenten, en alle andere voorkomende agrarische producten, zowel los gestort als verpakt.

Al deze producten vervoeren wij dagelijks naar bestemmingen in heel Europa. Dit vervoer wordt uitgevoerd met verschillende soorten eigen trailers. Hierdoor is het mogelijk om ieder product op de juiste wijze te vervoeren te laden en te lossen. Zo kunnen wij met onze compartimenten onderlosser producten van verschillende rassen, klasse en maten in een trailer vervoeren.

Jarenlange ervaring

Door ons specialisme en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met de klant mee te denken en advies te geven bij hun logistieke vraagstukken. Samen met onze vakbekwame personeel kunnen wij zorg dragen voor een correcte uitvoering van de opdrachten, waardoor wij als bedrijf onze doelstelling, het opbouwen van een duurzame relatie met de opdrachtgevers, kunnen verwezenlijken.

Transportbedrijf P. Verboon De Lier B.V. is ISO 22000-, GMP- en NAO-gecertificeerd en heeft een NAO-gecertificeerde wasplaats in eigen beheer. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om voor aanvang van ieder transport van pootaardappelen en biologische producten de laad ruimtes te reinigen.

Werken bij Verboon Transport?

Wij zoeken enthousiaste teamleden! Wil jij de weg op en deel uitmaken van ons team? Bekijk de vacatures of schrijf een open sollicitatie

(Inter)nationaal transport

Transportbedrijf P. Verboon de Lier B.V. gevestigd in het Westland is een internationaal transportbedrijf van voornamelijk agrarische producten. Samen met ons gemotiveerd personeel zijn wij in staat Uw producten met de grootste zorg en kwaliteit binnen Europa te vervoeren. Volle en deelladingen van agrarische producten kunnen zowel losgestort als verpakt vervoerd worden. Om doelmatiger te kunnen werken hebben wij chauffeurs in alle delen van het land zodat ze via een korte aanrijroute snel bij de klanten kunnen zijn. Er is geen dorp meer in Nederland waar onze chauffeurs de weg niet weten, van erf naar fabriek en op de afgesproken tijd.

Tegenwoordig vervoeren wij allerlei agrarische producten naar België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, Duitsland en alle Scandinavische landen. Dankzij onze moderne trekkers en opleggers en de constante verbinding door middel van GPS en boordcomputers tussen de chauffeurs en de planning, kunnen wij ook bij de internationale transporten een correcte leveringstijd garanderen. Voor al onze transporten geldt: afspraak is afspraak en tijd is tijd. Dat was vroeger onze leuze en dat zal hij ook in de toekomst zijn.