Transport

Ons wagenpark

Verboon Transport beschikt over een uiterst modern wagenpark waaronder Onderlossers, Compartimenten-onderlossers, Schuifzeilen-opleggers, Walking floor, en Koeltrailers. Het onderhoud aan deze voertuigen wordt met de grootste zorg uitgevoerd waardoor stilstand tot een minimum wordt beperkt. Omdat al onze voertuigen zijn uitgerust met boordcomputer en navigatie zijn wij constant in staat contact te onderhouden met onze chauffeurs. Op deze manier kunnen wij adequaat reageren op iedere verkeerssituatie onderweg en daardoor optimaal zorg dragen voor een goede aflevering van uw goederen op de afgesproken tijd.

Onderlosser

Al onze onderlossers zijn voorzien van deugdelijke valbrekers en aluminium tunnels dit i.v.m. HACCP-certificering. De compartimenten-onderlossers zijn uitgevoerd met 2 of 3 compartimenten, zo kunnen wij ladingen van verschillende ras, klasse of maat in één trailer vervoeren. De compartimenten zijn allemaal apart af te sluiten en te verzegelen, elk compartiment is voorzien van een deugdelijke valbreker.

Schuifzeiltrailer

Met onze Schuifzeilen trailer vervoeren wij allerhande agrarische producten gezakt op pallets en in kisten. Ook verzorgen wij totale scheepsverladingen van partijen zowel in binnen en buitenland.

Koeltrailer

Onze koeltrailers kunnen aan beide zijden volledig geopend worden d.m.v. zijdeuren. Hierdoor zijn wij in staat om ’s winters volle kisten vorstvrij te vervoeren.

Walkingfloor

Met een walking floor kunnen de producten zowel in bulk als op pallets vervoerd worden. Onze walking floor opleggers zijn aan de binnenzijde gecoat. Voor het transport van biologische producten wordt voor belading de laadruimte gereinigd. Verboon Transport heeft NAO-gecertificeerde wasplaats in eigen beheer.

Werken met Verboon Transport

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u van dienst kunnen zijn. We kijken ernaar uit om van u te horen en uw potentieel te verkennen.